10. října 2014

Lissa píše - Po dlooouhé době... =)


Zdravím všechny čtenáře svého blogu.
Po delší době se konečně dostávám k tomu, abych napsala alespoň kratičký článek o tom, jak je druhák horší a horší, jak se v tanečních snažím nezabít...
Tak pěkně po pořádku:


a) Škola je DĚS. No, děs je slabé slovo. A pokud jsem psala v prváku, že nestíhám, tak nevím, co napsat teď. Každý den aspoň 3 písemky nebo zkoušení. Bezva. Ještě, když váš oblíbený učitel dějepisu zpřísní výuku, jsou mu za to ve třídě všichni vděční. Pomalu si zvykám na naši novou češtinářku, která je strašně fajn - bohužel mi nějak nevychází písemky a zkoušení u ní, takže jsem zatím na 2. =/
V matice bereme geometrii - přesněji řečeno planimetrii - už jsem se rozhodla, že z matiky asi maturovat nebudu.
Máme dokonce novou profesorku z němčiny, která mi připomíná němčinářku z naší základky. Ale ta rychlost, jakou jede... Páni!
A konečně... nová profesorka z angličtiny, která vypadá v pohodě a která nebyla 2 týdny ve škole, protože absolvovala nějakou exkurzy do Španělska. Teď se vrátila a jedeme strašně rychle - to, co jsme dříve probírali měsíc, stihneme za 2 hodiny.
Chemie je ještě větší hrůza, než jsem si myslela - navíc laborky z chemie!!!!! Pomoc, bojím se, že v novinách bude napsáno velký písmem, že studenta prestižního gymnázia vyhodila školu do povětří. Zatím se stal zázrak: 1- z pH!

b) Taneční. No, po tom, co si pustíte video, na kterém tancuje Ed Sheeran, tak mám dojem, že jsme na tom dost bledě. A co je nejhorší nepamatuju si lautr nic. Fakt ne. A ještě shánět šaty. Fajne.

c) Knížky, knížky a zase knížky? Jak jsem už zmínila, na čtení nemám čas, ale snažím se večer přečíst aspoň pár stránek. Teď právě louskám Scarlet a je to paráda. Už jsem si sehnala i moji povinnou četbu - Strýček Váňa - která na mě zbyla aneb když je člověk jeden den nemocný a kamarádi mu nechcou nic zamluvit a ještě k tomu si vezmou takové ty "lepší" kousky. Pýchu a předsudek má kluk. -_- Měl by to prezentovat příští týden, tak mě zajímá, co nového se dozvím.

d) Ruční práce mě chytly. Vážně. Na Pinterestu (píše se to tak?) pinuju u sto šest. --> Někde musíte brát inspiraci. =D A když se mi klíží oči a vím, že u knížky bych usnula, tak začnu kvílet. Ok, quillingovat? Jak to správně napsat? =D

e) Budu teď víc na FB. Kdo neví FB stránky: https://www.facebook.com/pages/Books-and-bookshelf/562226940560239?ref=tn_tnmn 

Zajímalo by mě, jak se máte vy, jak stíháte ve škole/ v práci a co čtete. Děkuji za každý komentář.

Lissa

7 komentářů:

  1. Páni docela mě děsíš. Já jsem teď v prváku. A taky mám co dělat ale zas tak hrozné to není. Každopádně to s těmi kamarády zná asi každý. I mě se stalo že když jsem byla nemocná tak mi to nikdo nezamluvil a mě zbylo to nejhorší. No jo no. Doufám ře si užiješ alspoň víkend s knížkou Scarlet. Já se teď chystám číst Cinder tak doufám že mě to chytne.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u nás je to pořád "jste na výběrové škole", ale prvák byl celkem v pohodě oproti tomu, co se děje teď. =) Cinder se mi moc líbila, doufám, že si ji užiješ. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky nemám čas na čtení, poslední dobou nic nestíhám.
    Scarlet je úžasná, nedávno jsem četla Cress a taky se mi moc líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cinder miluju, Scarlet mě napíná (přesněji řečeno mě napíná děj) a na Cress už mám rezervačku v knihovně.

      Vymazat
  4. U mě to není až tak strašný. Mám docela čas na čtení i na blog. Ale to, že mám čas, ještě neznamená, že ho využiju, protože většinou jsem tak unavená, že sotva udělám úkoly a naučím se... Scarlet je vážně úžasná!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. v praci zacne peklo (pracuji v obchodaku), budou se chystat vanoce, takze mazec a same nocni... jinak momentalne ctu Prvni stribrnou knihu snu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik pravdy v jednom článku. Jo, narážím na to, že škola je děs. :D
    Dvojka z češtiny je krásná, co já bych za to dala! Počkat... já vlastně mám dvojku! :D
    Závidím ti, že chodíš do tanečních, musí to být fajn. :))
    V tý češtině ti budu držet palce. :))

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý váš komentář. :-)