5. července 2014

Z návštěvy knihovny (3)

Více informací zde


Včera jsem byla ráda, že jsem dopsala info článek, bohužel jsem nestihla nafotit knížky, které jsem si přinesla z knihovny. Omlouvám se za mizernou kvalitu fotek, ale foťák má buď plnou paměť, nebo je plná paměť. =/ Zkrátka super věc...
A když se tak dívám na baner tohohle meme, uvažuju nad tím, že ho změním.


Tady je suma sumárum, bohužel jsem nakonec pro sebe ukořistila jen dvě knížky. Pozitivum je, že v knihovně budu pracovat, takže si kdykoliv můžu půjčit. 

Ztracený symbol - Dan Brown


Tuhle tlustou bichli jsem půjčila mojí mamince, která je velký fanoušek Šifry mistra Leonarda a Andělů a démonů (Já jsem knížky nečetla, ale viděla jsem film. Tom Hanks je můj oblíbený herec a má opravdu dobrý děj. Moc se mi líbí.). Maminka četla Inferno, které má doma své čestné místo a moc se jí líbilo. Doufám, že se k němu dostanu taky. Ale ji ještě zajímala tahle knížka a pořád byla pryč z knihovny... A jak jsem ji viděla, tak jsem jí vzala.

Střední Morava


To byla nějaká upoutávka v knihovně na příručky po ČR. Tatínkovi se to líbilo... Doufám, že tam bude nějaký hezký turistický cíl. =)

Střední Morava


Tohle je napůl česky a napůl anglicky, aspoň jak jsem viděla prvních pár stránek. Ale nevypadá špatně.

Jižní Čechy - Marek Podhorský


Netuším, proč taťka vzal zrovna Jižní Čechy, které jsou tak daleko. Možná se tam jednou podíváme, ale zatím projíždíme moji milovanou Jižní Moravu. :3

Rudá jako krev - Salla Simukková


A konečně se dostáváme ke knížkám, které budu číst já.
Rudou jako krev jsem viděla na internetu a zdálo se mi, že to není nic z těch knížek, co čtu, ale že by to mohlo být docela dobré. Navíc ta obálka, však víte, jak je to se mnou a knižními obálkami. Sice je to thiller, ale snad to nebude tak hrozné.

Dýchání pod vodou - Alex Flinn


Tuhle knížku jsem brala spíše ze zvědavosti. Moje SB - Clary-Clair a Eliz - měly na blogu recenzi na volné pokračování téhle knížky s názvem Hvězda. Vlastně jsem si chtěla půjčit Netvora, ale někdo mi ho vyfoukl před nosem. Ale anotace zní dobře, tak uvidíme.

A co louskáte vy?

2 komentáře:

  1. Taky bych mohla zajít do knihovny, i když knížek mám dost... :D
    Zrovna čtu 3. díl Podzemí, už podruhé a chystám se na Loď mezi hvězdami

    OdpovědětVymazat
  2. Já znám jenom ten Ztracený symbol... :)
    Já teď čtu Loď mezi hvězdami, a je to prostě asdfghj♥ :3 :D

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý váš komentář. :-)