5. června 2014

Odpočinek na čtení? Tak to ani náhodou...

Čauky!
Další várka informací...

Tak, dneska jsem psala esej z angliny na téma Environment, což je životní prostředí. Nesnáším tyhle omezené eseje - rozmezí slov 210 až 230 slov. Tak si tak píšu to, co po nás chce (zahrnout tam něco o hlavních problémech+ vysvětlit; co dělat s transport, waste and energy; náš názor...), počítám slova a říkám si, že jsem tak někde v 3/4 a profesorka najednou - už zbývá jen 5 minut. Ano, začala jsem zmatkovat, ale mám asi 230 slov, což je v pohodě, protože kdybych měla víc nebo míň, tak to hodnotí bodama dolů a to by mi moc nepomohlo.
Dále jsem prezentovala v IVT prezentaci o Jane Austenové (měli jsme si vybrat téma) a profesorka na to, že jsem měla plynulý přednes, nahlas, smála jsem se, prezentace supr, takže jedna 1*. No, asi na netu (máme program Bakaláři) to tak nebude, ale potěšilo mě to.
Biola se dala. Čekala jsem, že tam hodí horší rostliny - třeba turan kanadský, ale byly to známé kytky, navíc u některých byl dole popisek, ale ona si toho nevšimla a pokud jo, tak to na sobě nedala znát.
+ Píšeme opakování prvního ročníku z bioly. Ne, nechcete vidět ten 2,5 A4 seznam....
+ V pondělí matika čtvrtleka
+ V pondělí jsem zkoušená na celej Řím v dějáku
+ v úterý se dopisuje zemák
+ v úterý se píše chemie
+ ve středu jsem zkoušená z fyziky
+ ve čtvrtek chemie
+ 17.6. test na kapaliny ve fyzice
+ cca 18.6. test z té bioly...
No, prostě mi to dělá čáru přes rozpočet. Ale nebojte se, o prázdninách bych vám to měla nahradit. A podám informace, jestli mě přijali na brigádu (snažím se v jednom knihkupectví a jednom obchodě s oblečením) a kdyby to nevyšlo, tak jsem dobrovolník do městské knihovny...
Tak já jdu dopsat slohovku na téma Mé nejoblíbenější zvíře (popis) o 250 slovech a pak bych se šla začíst do Bez naděje... Aha- já se dnes stavila v knihovně, report a převedení meme ze spolublogu již brzy! Zatím ta knížka vypadá dobře. No, uvidíme.

Držte se...

Lissa


1 komentář:

  1. Jak vydím máš toho spoustu do školy. Ale opravdovou spoustu. To se pořád jen učíš co?

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý váš komentář. :-)