16. července 2014

Rozhovor s Mysfy - v rámci Youtube okénka

Rozhovor v rámci Youtube okénka


Lissa: Takže první otázka, jak ses dostala k točení vlogů?
Mysfy: Nooo, začalo to tím, jak jsem dívala na jiné youtubery. Já jsem vlastně takovej člověk, co rád zkouší nový věci, tak jsem si řekla, že to taky zkusím a jsem zde.
Lissa: Které youtubery máš nejradši? Které máš za vzory?
Mysfy: Hele toho bude podstatě víc, protože každej má svojí tvorbu něčím specifickou, něčím originální. Ze zahraničních youtuberů Smosh, Pewdiepie, Tobuscus a z české scény se dívám na Atiho a hodně dalších lidí. J
Lissa: Co tě vedlo k tomu, aby sis založila vlastní kanál?
Mysfy: Jak už jsem napsala, jsem typ člověka, co rád zkouší nové věci. Tohle bylo myslím první bodem a já bych to sama úplně nezvládla. Potřebovala jsem člověka, co by mě k tomu ještě dokopal. Takže Nagel je vlastně důležitý člen týmu.
Lissa: Jak dlouho se s ní znáš?
Mysfy: Asi 7 let.
Lissa: A musela jsi jí přemlouvat nebo souhlasila?
Mysfy: Noooo, vlastně v Nagel je duše bojovníka. A když se dívala na některý challenge, někteří youtubeří říkají, jak je to hrozný, tak Nagel sama řekla, že je chce překonat a dokázat, že to tak strašný není a tak nebylo vlastně těžké ji vyprovokovat a říct, ať je zkusí překonat.
Lissa: Jak vznikl název SankalasCz?
Mysfy: Na jedné webové hře jsem si založila postavu, která měla jméno Sankala. Z toho se to trošku přeneslo na youtube, už nějaká Sankala byla. Nechtěla jsem ve jméně čísla, tak jsem řekla: „Dáme tam s a Cz, ať každej ví, odkud jsme.“
Lissa: První díl je něco jako start seriálu? Nebo to měla být "jednorázovka"?
Mysfy: Původně jo, ale problém je, že my vlastně pořád měníme plány, takže se nejspíš pokračovat v něm nebude
Lissa: Pánujete nějaká videa?
Mysfy: No, měli bychom.  Jedno video mám teď v plánu, pokud s tím bude Nagel souhlasit, tak to bude super. A jinak už mi pár dní leží v počítači citronová challenge.
Lissa: A máte scénář k videím nebo je to spontánní?
Mysfy: Otázka je, který videa. NPZP- jenom spontánní. Já scénář většinou preferuji k videím typu parodie. Náš začátek scénář více méně měl.
Lissa: Které video bylo nejsložitější natočit?
Mysfy: Nejtěžší bylo natočit video typu Začátek, protože se často střídali místnosti. Někdy je to točený u mně a někdy u Nagel, ale sestříhat bylo myslím nejtěžší Parodie na Tag: Co nosím v kabelce. Pořád jsme velcí amatéři, takže ještě nejsme úplně dobré. A máme se v čem zlepšovat.
Lissa: V čem stříháte videa?
Mysfy: Sony Vegas Pro.
Lissa Kolik máte odběratelů?
Mysfy: Málo. J
Lissa: A zhlédnutí? J
Mysfy: Nejvíc 153, což na začátek je celkem slušný.
Lissa: Jak dlouho vlogujete?
Mysfy: Od ledna 2014 jsme na youtube, ale já jsem si vedla menší vlogy sama pro sebe už delší dobu předtím. Nebudou zveřejněny!  J
Lissa: Co chystáte na prázdniny?
Mysfy: Novou parodii na tag, ale pssst! J
Lissa: Poslední otázka. Jaké jsou vaše cíle do budoucna?

Mysfy: Asi bych lhala, kdybych řekla, žádné nemáme, ale pro začátek bude stačit zlepšit se ve videích a mít snad i více odběratelů.

Více si o SankalasCz můžete přečíst zde.

1 komentář:

Budu ráda za každý váš komentář. :-)